Fiks nabolaget mitt

Rydd opp i nærmiljøet!

Kart over registrerte saker

Forklaring

 • Venter på behandling
 • Under behandling
 • Saken er løst/avsluttet

Saker i kategorien Annet

 • 25.02.2018 Furuvegen 10
  Beskrivelse: Glåmlia trenger brøyting og skraping av veier. Jeg kom meg nesten ikke opp seljeveien nå nettopp fordi det er sporete is under løssnø. Bilen bare spoler, jeg var nødt til å rygge ned igjen og ta fart fra nedre skogveg.
 • 22.02.2018 Bokfinkvegen 34, 2209 Kongsvinger
  Beskrivelse: Farlig mye snø på taket i Vennersberg barnehage. (Kommunal Barnehage) Bygget er ikke av nyere årgang og mest trolig ikke konstruert for sånne mengder. Må få fjernet snø på taket da det er godt over halvmeteren med tung snø.
 • 22.01.2018 Glommengata 19
  Beskrivelse: Flaggstang på bakken.
 • 22.01.2018 Ole Smedstadsveg
  Beskrivelse: Farlig lekeplass ved Ole Smedstadsveg. I det nederste området av boligfeltet er en lekeplass, hvor grusen er omgitt av trestokker. Opp av disse stokkene stikker pigger av jern. Antagelig har det ligget en stokk oppå, som er råtnet. Lekeplassen er falleferdig og farlig.
 • 26.10.2017 Utenfor telegrafen
  Beskrivelse: Masse glassskår utenfor telegrafen over hele plasse
 • 16.08.2017 Stasjonsveien/Roverudgata
  Beskrivelse: Jeg sendte for en tid tilbake melding ang. rydding av underskog som vokser opp i området Stasjonsveien/Roverudgata. Rydding ble gjort i to dager, litt over halvparten av området.Tusen takk for det.Men så har det stoppet opp, ser halvferdig ut. Ønsker dere kan fullfører jobben .
 • 05.04.2017 Lerkevegen/Bokfinkvegen
  Beskrivelse: Glassvegg til buss-skur ligger på bakken inntil skuret på baksiden. Fare for knusing. Mangler også levegg på ene kortsiden (syd).
 • 13.02.2017 Norvald Strands veg
  Beskrivelse: Veldig glatt, manglende strøing
 • 30.01.2017 Rådhuset
  Beskrivelse: Stygg vegg med kinoplakater. Legger ved et bilde som viser en kommunal vegg som med enkle grep kan være med å forskjønne bybildet. Slik bildet viser har veggen vært i årevis. Det skal ikke mer til enn litt enkelt murerarbeid og noen liter maling i riktig farge.
 • 28.09.2016 Lerkeveien
  Beskrivelse: Mellom Lerkevegen og de nye garasjene tilhørende Bokfinkvegen blir det brukt bl a gammel asfalt som fyllmasse. Det er ikke bra. Er vel heller ikke lovlig?
 • 28.09.2016 P-plass Vennersberg skole/Vinger barnehage
  Beskrivelse: Mange store hull på parkeringsplassen. Plassen brukes også til oppbevaring av utstyr som er satt av med sperrebånd. Utstyret må fjernes fordi det tar opp sårt tiltrengte plasser for ansatte og foreldre i både barnehage og skole. Det er også ei gatelykt som ikke fungerer som tar opp p- plass på en i utgangspunktet for liten plass ift bruk. Kommunen må vurdere restriksjoner i form av skilting fordi mange bruker fortau som parkering i forbindelse med henting/levering av barn på skolen/skolefritidsordningen.
 • 28.04.2016 røgdenvegen
  Beskrivelse: rydde opp trær langs vegen etter linjeryddinga til strømlinja i år 2015
 • 06.04.2016 Græsberget
  Beskrivelse: Badeplassen, Sandvika, Græsberget, er en offentlig badelplass.. Den mangler merkebøyer for båter. I sommer har det vært mange som kjører helt inn på stranda og fortøyer båtene sine blant badegjester/unger på sandstranda. Det har vært merkebøyer der før, men de er fjernet. Det er vel ikke lov å kjøre med motorbåt helt inn på stranda.
 • 11.03.2016 Vennersberg skole
  Beskrivelse: Det er helt nødvendig å strø eller salte parkeringsplassen ved Vennersberg skole. Området rundt skoler bør ha første prioritet når slikt glatt føre oppstår. I dag var det så glatt at både voksne og barn falt. Ved levering av barn på skolen var det så glatt på denne plassen i dag at jeg ikke klarte å forstå at kommunen tør å ta sjansen på å ikke gjøre noe som helst. Galskap!
 • 20.10.2015 Åsumvegen 35
  Beskrivelse: Midt på Norvald Strandstrekka har beveren vært i god gang med å felle et tre langs veikanten ned mot Glomma. Slik det står nå innebærer det fare å oppholde seg i nærheten, stor fare for at det knekker/faller over veien.
 • 28.09.2015 Tajevegen 7
  Beskrivelse: Er plaget av støyforrurensning
 • 10.03.2015 Austmarkavegen
  Beskrivelse: Grøfting fra Granlikrysset å bort til Bygdehusveien pga sand som renner nedover fra lierbakken og generelt vedlikehold. Tusen takk.
 • 17.02.2015 Bokfinkveien
  Beskrivelse: Hele bokfinkveien fra 1 til og med 78 er ikke strødd, det er kjempeglatt. når blir dette fikset?
 • 14.01.2015 Mølleveien
  Beskrivelse: Flombelysning av Austmarka kirke peker rett ned i bakken og blender trafikk
 • 07.12.2014 langerudberget
  Beskrivelse: hele området her vennersberg/langerudberg er overfylt med skjærer. De skriker og flakser på verandaer og på denne årstiden er det umulig å fore småfugler da skjærene river ned og tar med hele meiseboller.De bør skytes eller iallfall holdes isjakk da de er med på å utrydde småfugler.
 • 07.12.2014 Vardåsen
  Beskrivelse: To rotvelt-trær blokkerer stien ved befestningene 600 meter nord for Vardåsfortet
 • 17.10.2014 Skrivervn 32
  Beskrivelse: Dette gjelder et stort grantre ,samt ei furu mellon skrivervn og langelandsfaret ,,privat grunn... fellesareal . grana er i ferd med å "dø" og flere naboer vil ha den fjernet... men "eier" ser dette vanskelig
 • 18.08.2014 Bæreia badeplassen
  Beskrivelse: Lås på handicap do virker ikke. Det hadde vært flott om det kunne lages en handicaprampe ned til vannet også. Det er mange av oss i rullestol som ville blitt glad for dette.
 • 17.07.2014 O Schøyensvei ( IQ Blokken)
  Beskrivelse: I hele sommer har det nå vært støy, fyll og bråk fra IQ blokken. Vi her i nabolaget begynner å bli mektig lei av å høre på skriking og fyll fra den blokken. Dere får fjerne den Uterestauranten de har laget seg. Det går ikke an for oss andre i nabolaget å sitte ute og nyte en sommerdag mer. Om det ikke blir gjort noe så skal jeg skrive til avisen. Har ringt politiet utallige ganger. Har også vært innbrudd i biler av folk som bor der. Nå er det nok.
 • 10.07.2014 Rådhusbalkongen i Kongsvinger
  Beskrivelse: Dårlig inntrykk ! Har klaget flere ganger ( muntlig ) på den høyre flaggstangen på balkongen på Rådhuset. Klaget allerede i april, men det så stygt ut under 17. mai - feiringen. En flaggstang, som er ødelagt gir dårlig inntrykk av byens vedlikehold. Skal det være slik til Rådhuset blir revet ?
 • 10.07.2014 Ole R. Gjemsvei
  Beskrivelse: Ødelagt SKILT / trafikksperre Noen har lagt hele skiltstolpen flat, antakelig kjørt den ned, i Ole R. Gjemsvei, like ved innkjøringen til Ishallens parkering, vis a vis ambulansetjenestens lokaler. Det pågår mye rygging og ratting med tunge kjøretøyer i området, både til ishallen og særlig leveranser til KIWI Gjemselund, der digre lastebilder ofte sperrer adkomst for noenogtredve husstander. Det er også mye rygging i den delen av Ole R. Gjemsvei med søppelbiler, som henter containere ved gjerdet til bane 2 på stadion, fordi Ryens boligkompleks og KIWI-butikken ikke har plass til de digre søppelcntainerne på eget område. Skiltet er enkelt å gjøre noe med. Hva med det andre jeg nevner?
 • 10.07.2014 Tråstadvegen 23, 2213 Kongsvinger
  Beskrivelse: I tråstadvegen 23 er det anlagt en fartsdump midt i oppkjøring til huset, dette medfører problem da lave biler tar nedi og bla. hengerfestekontakter kjøres av bilene. Ved befaring gjort i 2010 med Ivar Brenna ble det lovet at fartdump skulle bli flyttet men dette har desverre ikke skjedd. Kan dere gi meg tilbakemelding på når dette skal gjøres ?
 • 10.07.2014 Bekkefaret
  Beskrivelse: Etter graving og oppsetting av nye lysstolper fra krysset ved Skrivervegen, er det store problemer med sluk som tetter seg. Vannet flommer over vegen i regnvær.Grøften burde vel vært oppfylt med min 16-32 masse, i stedet for finmassen som er brukt.Ser dere på/ordner dere dette?
 • 10.07.2014 Strandpromenaden - ved skansen
  Beskrivelse: Et stort tre har falt ned over ledningen for belysningen langs strandpromenaden. På stien på veg mot skansen. Treet ligger mot ledningen.
 • 10.07.2014 Bæreiaveien
  Beskrivelse: Før var Bjønnmyra prydet med ender og andunger på våres og utover sensommeren. Dessverre er det blitt et stort problem med hettemåker som har tatt over området Deres. Disse måkene spiser eggene fra endene, så i de senere årene er det blitt færre og færre ender her oppe.. Er det noen mukigheter for å få fellingtillatelse på måkene her oppe? Eller hva kan det gjøres for å få måkene bort, slik at endene kommer tilbake, der de hører hjemme?
 • 14.03.2014 Øvre Langelandsvei
  Beskrivelse: Gått en tur og sett på overgangsfeltet ved Rimi Festningen, over Øvre Langelandsvei. For å hindre nye dødsulykker ved butikken, er mitt forslag å stenge snarveien ut fra butikken. Anlegge grønt gress og evnt sette opp et gjerde og åpne kantsteinene ved det faktiske gangfeltet og måke denne om vinteren, slik at gangarealet faktisk stemmer med overgangsfeltet. For regner med at gangfeltet ikke kan flyttes, da det har noe med meter fra krysset å gjøre.
 • 28.02.2014 Vepsvegen, Roverud
  Beskrivelse: Vi er flere naboer i Vepsvegen som har for lite sol på ettermiddag/kveld pga tett skog i friområde i Vepsvegen. Vi ønsker å få tynnet/ryddet/hogd skogen oppe på haugen inne i Vepsvegen, slik at sola kommer igjennom.
 • 28.02.2014 Skøytebanen Erling Maulands veg
  Beskrivelse: Vi lurer på hvorfor ikke det er laget is på Roverud i Erling Maulands veg. De små barna savner isen.
 • 19.02.2014 Langelandsfaret 61
  Beskrivelse: Vedkommende som måker snø i veiene i område Langelandsfaret har ved 2 anledninger i vinter måker bort all snøen i skiløype/akebakker mellom Langelandsfaret og Askeladdveien og Langelandsfaret og Toresheimveien. Dette er fryktelig dumt for barn og voksne som liker å gå på ski og ake. Kan vedkommende som måker på nevnte steder få beskjed om at snøen skal ligge i akebakker og skiløyper. Andreas
 • 17.01.2014 ole bogersvei 19
  Beskrivelse: Jeg undres over hvor mange krefttilfeller/dødsfall det er i Ole Bogersvei/W C vei. Har det noe med radon å gjøre? I annenhvert hus og i mange hus etter hverandre. Mange dødsfall siste 10 år. Unormalt? Jeg bare undrer
 • 03.01.2014 Strandpromenaden
  Beskrivelse: Et stort grantrehar veltet over strandpromenaden ca 200 m nord for tennisbanen. To andre lener seg mot et tredje og venter på tur.
 • 07.10.2013 Konduktørvegen
  Beskrivelse: Hei! For noen år siden gravde GIVAS eller noen andre opp Konduktørvegen og ødela samtidig fotballbanen i vegen. Målene står der fortsatt (noe slitt nå etter å ha stått ubrukt) og banen er bare en jordhaug. De som gravde istykker fotballbanen satt den aldri i stand igjen. Jeg er usikker på hvem som har ansvaret for dette, men det ville være nærliggende å anta at de som ødela banen også skulle ha satt den i stand igjen. For alle barna som bor i området, er dette den eneste fotballbanen uten å måtte reise langt og krysse veger. Vi hadde satt pris på om den banen ble satt i stand igjen.
 • 07.10.2013 Odinsveg 19, 2214
  Beskrivelse: Overvannskum i Odinsveg utenfor inngang nr 19 er "tett". Det renner inn for mye grus. Dette fordi topp"lokket" har forskjøvet seg. Ved sterk nedbør flyter vannet over vegen.
 • 01.10.2013 Orrevegen
  Beskrivelse: Hei, Gjelder både Tiurvegen, Orrevegen og Hyllebærvegen. Det gror igjen langs vegene med store trær med grener som henger utover kjørebanen Også rundt den katosle kirken er det mye stor og tett vegitasjon Her bør det fjernes trær og ryddes kraftig opp.
 • 21.08.2013 Dr Gundalsveg
  Beskrivelse: Elendig vedlikehold pga at dem graver i området. Må vel være mulig for noen å se til at vegen ikke er så dårlig. Dreier seg om ca 2,5 meter i vegens bredde. Er i krysset ved Hebergheimen.
 • 24.06.2013 Stærvn.
  Beskrivelse: Stærvn. Store hull i asfalten flere steder, veldig slitt i kantene. Det ble sopt i gata forbi Amundheimen barnehage her om dagen, men ikke i Stærvn. Denne blir ofte forsømt, det gjelder også snørydding som er meget mangelfull. Dype hjulspor på slutten av vinteren som nesten er umulig og komme ut av når man møter andre biler. Ber om at gaten blir sopt og hullene utbedret
 • 17.06.2013 Vingersnoret
  Beskrivelse: Drivved og beverdemninger hindrer passering fra Glomma via Vingersnoret over til Vingersjøen. Ønskes ryddet slik at man kan passere med båt.
 • 07.05.2013 Chr.engsvei 15
  Beskrivelse: Hei Veibommen er nedkjørt og har det blitt mye trafikk Denne veien har skilt "gjennomkjøring forbudt" Her går det også mange barn som skal til skolen Marikollen Takk
 • 26.04.2013 Storgata 85/87
  Beskrivelse: I krysset Storgata/Øvre Langelandsvei var det i høst graving. Skiltene som sto i veirabattene ble da tatt ned og lagt til side. De står nå plassert bak infoskiltet for Festningen/øvrebyen. Hadde vært fint om de ble satt på plass igjen eller fjernet. Har også gått noen pærer i gatelysene i samme området.
 • 19.02.2013 Langelandhjemmet, Valhallveien 1
  Beskrivelse: Manglende snørydding på parkeringsplassen, umulig for feks. rullestol/rullatorbrukere å komme frem.
 • 21.01.2013 djupdalsfaret
  Beskrivelse: hvordan er det mulig at en eller to sjeler kan lydforurense en bydel fra morgen til kveld med å skyte (på) blink flere dager i strekk.
 • 11.01.2013 storgata 4
  Beskrivelse: fortau fra brua og ned til torget må strøes- det er utrolig glatt der nå og flere av våre kunder har klagd etter og ha falt etc.
 • 11.01.2013 Kvgr brua
  Beskrivelse: Trenger en vask eller malingstrøk i 2013

Se alle